Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

39η Διεθνή Έκθεση Εφευρέσεων

765 εφευρέτες από 45 χώρες παρουσίασαν τα 1000 εκθέματα στην 39η Διεθνή Έκθεση Εφευρέσεων στη Γενεύη της Ελβετίας, στις 6 Απριλίου του 2011.  Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 6 έως τις 10 Απριλίου.  Ρίξτε μια ματιά σε διάφορες εφευρέσεις.

 
 
 
 
 
 
1.  Φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Ταϊβάν ο Tang Jing - Zhou και η εφεύρεσή του, ένα τραπέζι μπιλιάρδου, ​​είναι σε θέση να συλλάβει την τροχιά των σφαιρών.   Στο τραπέζι υπάρχουν αισθητήρες και οθόνη υγρών κρυστάλλων με την οποίο θα θυμόμαστε την τροχιά της μπάλας και θα  καταγράφεται η δύναμη της κρούσης.
2.  Ένας κάτοικος της Ταϊβάν η Dzhuang Ying - Shen με την εφεύρεση της , τα ψηλοτάκουνα παπούτσια με τα ανταλλακτικά τους.
3.Ο Maud Fariz Bazar με την εφεύρεση του, γιλέκο ασφαλείας για τους μοτοσικλετιστές.Το γιλέκο    είναι συνδεδεμένο στο σύστημα φρένων της μοτοσικλέτας και έχει φώτα που επιτρέπουν σε άλλους οδηγούς να βλέπουν τους μοτοσυκλετιστές πιο καθαρά
4.  0 Γάλλος Laurent Heleb δίπλα στην εφεύρεσή του, μια φορητή τουαλέτα. Η Τουαλέτα είναι πτυσσόμενη και επαναχρησιμοποιούμενες, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε παντού και πάντα.
5. Ο Ιρανός  Payman Sarhadi παρουσιάζει  τα «υπερ - ανθεκτικά παπούτσια » του. Τα παπούτσια είναι εξοπλισμέν4 με αισθητήρες που καταγράφουν τα δεδομένα σχετικά με τη θερμοκρασία, υγρασία, πίεση αίματος.
6. Η ελβετη Marie Gyuri (αριστερά) και η Τζούλια Vauch με  την εφεύρεσή τους, καροτσάκια με ένα σύστημα μεταφοράς που το καθιστά εύκολο να ξεφορτώσουν τα προϊόντα.
7. Ο Γάλλος Jean- Marc Batard με τα παιδιά της δίπλα εφεύρεση του, την εξοικονόμηση νερού στον κήπο σε σχήμα πυραμίδας.
8. Ο Τζακ Chang, κάτοικος της Ταϊβάν με την εφεύρεση, μια φορητό LCD οθόνη που αναγραφει διάφορα μυνήματα ειδικά για τα εργα των δρόμων



santosight.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου