Κυριακή 3 Απριλίου 2011

To be continued…

Δύο στροφές πριν το φινάλε της Σούπερ Λίγκας και στην «ουρά» του βαθμολογικού πίνακα όλα παραμένουν ανοιχτά μετά τις ήττες του Αστέρα από τον Άρη (2-1), της ΑΕΛ από τον ΠΑΟΚ (1-0) και της Κέρκυρας από τον Πανιώνιο (2-1). Εκτός των θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ μένει η Καβάλα μετά την ήττα της από τον Ολυμπιακό.

Οι «αργοναύτες» έμειναν στους 38 βαθμούς αλλά ακόμα και σε περίπτωση που προκύψει τριπλή ισοβαθμία με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό Βόλου, υστερούν, κάτι που σημαίνει ότι αποχαιρετούν και μαθηματικά τα πλέι οφ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής:

Ολυμπιακός-Καβάλα 3-1

Κάποιοι το σκέφτηκαν με την αστοχία του πρώτου μέρους. Κάποιοι το… ξανασκέφτηκαν με την ισοφάριση του Νικουλάε στο 63’. Δεν χρειάστηκαν, όμως, ούτε… δύο λεπτά για να το θυμηθούν όλοι. Ένα από τα γνωστά ξεσπάσματα-τρόμος του Ολυμπιακού (58’ Φουστέρ, 65’ Τζεμπούρ, 67’ Μιραλάς) ήταν αρκετό για να σαρώσει (3-1) την Καβάλα και να επιβεβαιώσει πως το μόνο που χάνεται στο «Καραϊσκάκη» δεν είναι το απόλυτο (14 στα 14), αλλά… η μπάλα! Διαβάστε περισσότερα.

Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός 1-0

Μπορεί ο Πανσερραϊκός μαθηματικά να έχει αποχαιρετήσει τη Σούπερ Λίγκα και ο Παναθηναϊκός να ήταν η ομάδα που δίψαγε βαθμούς, όμως κάτι τέτοιο δεν φάνηκε στο γήπεδο. Παίζοντας για την ιστορία τους τα «λιοντάρια» επικράτησαν 1-0 (44’ Γεωργιάδης) κόντρα στους «πράσινους» που δημιούργησαν μόνο μια φάση της προκοπής στο 94’(!) και αν δεν έκανε τρεις μεγάλες αποκρούσεις ο Κοτσόλης, θα μπορούσαν να δεχτούν και άλλα γκολ. Διαβάστε περισσότερα.

ΠΑΟΚ-Λάρισα 1-0

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Κλάους Αθανασιάδη, ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τη Λάρισα στην Τούμπα μπροστά σε περίπου 15.000 οπαδούς του, αποτέλεσμα που φέρνει τους «βυσσινί» και με τα δύο… πόδια σχεδόν στην Football League. Πάλεψαν μέχρι τέλους οι φιλοξενούμενοι, είχαν ευκαιρίες, όχι όμως και την τύχη με το μέρος τους, με τον νεαρό επιθετικό του «Δικέφαλου του Βορρά» να εξελίσσεται -όπως και στον πρώτο γύρο- σε... δήμιό τους! Διαβάστε περισσότερα.

ΑΕΚ-Ατρόμητος 1-0

Ο Γκερέιρο πέτυχε ένα γκολ (33’), δεν του επέτρεψαν να το πανηγυρίσει και η ΑΕΚ περιορίστηκε στο φτωχό πλην αρκετό 1-0 απέναντι Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ εν μέσω ατμόσφαιρας που μύριζε μπαρούτι πριν τη σέντρα. Χωρίς όρεξη οι «κιτρινόμαυροι», που εξαναγκάστηκαν από οργανωμένους οπαδούς να μεταβούν στο γήπεδο με ταξί. Απειλητική εισβολή μερίδας οπαδών με καλυμμένα πρόσωπα μετά το γκολ. Πλήρωσαν την αστοχία του Καμαρά οι φιλοξενούμενοι, που έμειναν με δέκα παίκτες στο 85’ λόγω... αδιευκρίνιστης αποβολής του Σαρμιέντο. Διαβάστε περισσότερα.

Εργοτέλης-Ηρακλής 1-0

Τις καλοκαιρινές του διακοπές έχει κάθε δικαίωμα πλέον να σκέφτεται ο Εργοτέλης, ο οποίος επικράτησε 1-0 στο «Παγκρήτιο» του Ηρακλή και «καθάρισε» (και μαθηματικά) την υπόθεση παραμονή. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Χίμπλινγκερ με κεφαλιά στο 31’, ενώ οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι και ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες. Διαβάστε περισσότερα.

Κέρκυρα-Πανιώνιος 1-2

Όταν όλα έδειχναν να έχουν «στραβώσει», με τον Όμο να αποβάλλεται στο 62' και ταυτόχρονα, την Κέρκυρα να ισοφαρίζει σε 1-1, με το εύστοχο πέναλτι του Επστάιν, το γκολ του Μήτρογλου, «μίλησε» η ψυχή των δέκα παικτών του Πανιωνίου! Με γκολ του Σιόβα στο 79', οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 2-1 στο νησί των «Φαιάκων» και εκμεταλλεύτηκαν με τον ιδανικότερο τρόπο τις ήττες των Ατρομήτου και Αστέρα Τρίπολης… αφήνοντάς τους μόνους τους -μαζί με την Κέρκυρα- να… τρέχουν για τη σωτηρία! Διαβάστε περισσότερα.

Ολυμπιακός Βόλου-Ξάνθη 3-0

Το ήθελε περισσότερο και το πήρε! Ο Ολυμπιακός Βόλου με πολύ καλή απόδοση νίκησε με σκορ 3-0 τη SKODA Ξάνθη και εδραιώθηκε στην πέμπτη θέση, αποκτώντας διαφορά από τους διώκτες τους. Το προβάδισμα έδωσε στο 34΄ ο Σανκαρέ με κεφαλιά, το 2-0 σημείωσε ο Σολάκης στο 66ο λεπτό και την εξαιρετική βραδιά ολοκλήρωσε ο Τομάς στο 83΄. Διαβάστε περισσότερα.

Αστέρας Τρίπολης-Άρης 1-2

Τις ελπίδες για παραμονή στην Σουπερλίγκα κράτησε ο Αστέρας που μπορεί να ηττήθηκε από τον Άρη στην Τρίπολη με σκορ 2-1, ωστόσο τα αποτελέσματα των ομάδων της «ουράς», τον διατηρούν μέσα στο «κόλπο». Άξιοι της μοίρας τους οι Αρκάδες, που δεν εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν για μεγάλο διάστημα ενώ έχασαν πέναλτι στο 89’. Σκληροτράχηλος ο Άρης που παρουσιάστηκε αρκετά σοβαρός σε όλο το ματς. Διαβάστε περισσότερα.



sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου