Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

Οι εικόνες σοκάρουν. Μια 18χρονη προσπαθεί να πνίξει το ίδιο της το μωρό μέσα στο νοσοκομείο! 'Ομως, δεν είχε καταλάβει οτι όλες της οι κινήσεις καταγράφονταν από κρυμένες κάμερες!Η Σαντανίκα Σκοτ 18 ετών, πήρε μια κουβέρτα και σκέπασε το στόμα του γιού της.
Λίγα λεπτά αργότερα βάζει και το χέρι της στο πρόσωπο και το στόμα του παιδιού και πιέζει με μανία, ενώ το παιδί κλωτσάει!
Το παιδί σταματάει να αναπνέει, αλλά στο νοσοκομείο σημαίνει συναγερμός! Γιατροί και νοσοκόμες τρέχουν για να το επαναφέρουν στη ζωή.

Ολα έχουν καταγραφεί από τις κάμερες. Και όλα προβλήθηκαν σε δικαστήριο του Τέξας, αφήνοντας άφωνους δικαστές και ενόρκους. Η 18χρονη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το παιδί βρισκόταν στο νοσοκομείο γιατί έπασχε από ένα πρόβλημα με το αναπνευστικό του. Είχε προηγηθεί επέμβαση. Το παιδί βγήκε υγιές από το νοσοκομείο, αλλά 2 ημέρες αργότερα ξαναμπήκε πάλι με αναπνευστικό πρόβλημα.

Και ενώ νοσηλευόταν, οι κάμερες έδειξαν ποιός ήταν εκείνος που προκαλούσε το "πρόβλημα" υγείας στο μωρό.

Η δικαιολογία που προέβαλλε η 18χρονη ήταν οτι δεν άντεχε να μη ζει ανέμελα και πίστευε οτι σκοτώνοντας το παιδί της θα γύριζε πίσω στα χρόνια της ξεγνοιασιάς....πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου