Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

Ζέστη και την Κυριακή - Στους 29 βαθμούς το θερμόμετρο


Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται την Κυριακή ενώ στο νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Πιο αναλυτικά

Σε Μακεδονία, Θράκη το μεσημέρι - απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Μακεδονίας. οι άνεμοι θα πνεουν ασθενείς και τοπικά νότιοι 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς.

Σε νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτικη Στερεά, δυτική Πελοπόννησο το μεσημέρι - απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο το μεσημέρι - απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι καλός με ασθενείς ανέμους και θερμοκρασία στους 23 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι επίσης καλός ενώ οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ασθενείς, στα νοτιά βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Το θερμόμετρο δεν θα ξεπεράσει τους 23 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι καλός με ασθενείς ανέμους και θερμοκρασία στους 27. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αιθριος. με ασθενείς ανέμους και θεμοκρασία στους 25.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου