Τρίτη 24 Μαΐου 2011

9 sexy λόγοι για να βλέπεις ακόμα τηλεόραση !


Τη χρονιά που οι Έλληνες ανακάλυψαν τις Αμερικάνικες σειρές και τα downloads έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ, οι λόγοι για τους οποίους δεν έχεις πετάξει ακόμα την κεραία από την ταράτσα του σπιτιού σου είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.
Είναι αλήθεια ότι η τηλεόραση φέτος δεν έχει ισχυρές αναφορές. Δεν έχει σχεδόν καμία εκπομπή η οποία θα σε κάνει να στηθείς στον καναπέ σου παρέα με έναν κουβά τηγανητό κοτόπουλο και ένα μισόλιτρο κόλα. Αν εξαιρέσεις τα πρώτα επεισόδια στο Νησί, το Πλάκα Κάνεις και το Dancing With the Stars, το πιο ενδιαφέρον τηλεοπτικό προϊόν είναι οι συμβουλές του Φικιώρη.
Εμείς όμως δεν στεκόμαστε στις παραγωγές σαν σύνολο και ξετρυπώνουμε 9 sexy λόγους για να μη χάσεις την πίστη σου στο χαζοκούτι. Κάνε ζάπινγκ μαζί μας…
Δευτέρα, 22:00 – Η αθωότητα της Ευγενίας Δημητροπούλου
Ακόμα κι αν την βλέπεις ανάμεσα σε λεπρούς και αρρώστους, καταφέρνει (με τις σεξουαλικές σκηνές κυρίως) να ανεβάζει τα νούμερα της σειράς ακόμα και στα ανδρικά κοινά. Η πιο ευχάριστη έκπληξη που έσκασε μύτη φέτος στην ελληνική τηλεόραση, αφού όλες τις υπόλοιπες, λίγο-πολύ τις έχουμε ξαναδεί.
Τρίτη, 23:00 – Τα δύο λεπτά δημοσιότητας της Χριστίνας Μουστάκα
Δεν χρειάζεται βασικά περισσότερος χρόνος για να κολλήσεις μαζί της. Αυτά τα ελάχιστα δευτερόλεπτα που της παίρνει να φτάσει στην καρέκλα και να παρουσιάσει το βιντεάκι του internet, είναι αρκετά για να εστιάσεις 10 sec στον τζιν που παλεύει να συγκρατηθεί στον ποπό της και περίπου μισό λεπτό στο ντεκολτέ που φροντίζει που μετά βίας στριμώχνεται στα κολλητά μπλουζάκια που φοράει.
Τετάρτη, 21:00 – Το μαστίγιο της Αθηνάς Οικονομάκου
Μία διαφήμιση γύρισε αυτή η γυναίκα και μπήκε για τα καλά στη ζωή μας. Δικαίως βέβαια μιας και είναι από τα πιο sexy κορίτσια της prime-time ζώνης τηλεθέασης. Αυτό που μας φτιάχνει πιο πολύ απ’ όλα είναι το bitchy υφάκι που της επιβάλει ο ρόλος. Το βρήκαμε το κορμί πατριώτη και είναι και ζόρικο.
Πέμπτη, 07:00 – Το ντεκολτέ της Έλενας Παπαβασιλείου
Αναρωτιέμαι τι κάνουν εκεί στον Alpha και δεν της δίνουν μισό εκατομμύριο ευρώ το χρόνο να παρουσιάζει όλες τις εκπομπές από το πρωί μέχρι το βράδυ. Από τα τακούνια μέχρι την κορυφή, η Έλενα Παπαβασιλείου αποδεικνύει ότι ο Θεός ξέρει ακόμα να φτιάχνει γυναίκες.
Παρασκευή, 10:00 – Οι γόβες της Πόπης Τσαπανίδου
Πείτε το φετίχ, πείτε το ψύχωση αλλά η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ έχει μεγαλύτερη πέραση στο ανδρικό over 30 κοινό κι από τη Βάνα Μπάρμπα. Αν δεν το έχεις προσέξει ποτέ, η Τσαπανίδου επιλέγει πολύ προσεκτικά τα στιλέτα που φοράει στις εκπομπές της, εξάπτοντας την ανδρική φαντασία.
Σάββατο, 12:50 – Οι αμφιέσεις της Κατερίνας Στικούδη
Οι πρώτες κινήσεις του Σαββάτου είναι καθιερωμένες. Καφές, τσιγάρο, πρωινό και άραγμα στον καναπέ μαζί με ένα εικόνισμα της Παναγίας στο οποίο προσεύχεσαι να έχει γυρίσει κάποιο βίντεο η Κατερίνα Στικούδη φορώντας κάποιο από τα καυτά σορτσάκια στα οποία μας έχει συνηθίσει. Έλα και καλοκαιριάζει!
Κυριακή, 21:00 – Τα χορευτικά της Νάντιας Μπουλέ
Το κορίτσι χρειαζόταν απλά τον ρυθμό της μουσικής για να αναδείξει τα ταλέντα του. Όποιος είδε την Νάντια με φουστίτσα μαθήτριας στο τελευταίο show, θα κατάλαβε ότι το κατά τα άλλα γλυκύτατο κορίτσι, κρύβει μια πολύ sexy γυναίκα μέσα της. Τα κοντινά του σκηνοθέτη στον ποπό της είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα.
Ιδού κι ένα μικρό bonus για να μην μείνουν παραπονεμένοι οι φαν των μουσικών καναλιών
Η τσαχπινιά της Εστέλ στο MTV
Θα την δεις ελάχιστες φορές μπροστά από την κάμερα αλλά ακόμα κι αυτές είναι αρκετές για να καταλάβεις ότι υπάρχει μέλλον στην ελληνική τηλεόραση και μάλιστα πολύ όμορφο.
Η φρεσκάδα της Μαρίας Ζαχαρίου στο MAD TV
Καιρό είχαμε να δούμε ένα πολύ στιλάτο και ιδιαίτερο κορίτσι στο μουσικό κανάλι. Είναι απλά η χαρά της ζωής είτε την βλέπεις στημένη σε ένα τηλεοπτικό πλατό είτε έξω στο δρόμο να κάνει ρεπορτάζ.Χρήστος Χατζηιωάννου


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου