Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Του κεφαλιού του

Ήταν μια συνάντηση, που θα μείνει στην ιστορία και δυστυχώς για πολλούς λόγους. Πρώτον για τις πέντε ώρες που κράτησε το ραντεβού του μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, Κριστόφ Ερνοτό με τους κ.κ. Βρέντζο, Μαθία και Γιαννίκο και δεύτερον και σημαντικότερο....
 γιατί δεν επήλθε συμφωνία.

Ο Ενροτό έκανε του κεφαλιού του και παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του Ολυμπιακού, τα ήθελε όλα δικό του. Και περισσότερα χρήματα για τον παίκτη και περισσότερα χρήματα για τον ίδιο, αλλά και χωρίς να ανέβει η ρήτρα.
Οι πειραιώτες ήθελαν και αυτοί να υπογράψουν νέο συμβόλαιο με τον Μιραλάς, αλλά με τον ανένδοτο Ενροτό δεν γινόταν να καταφέρουν κάτι.

Ο Ολυμπιακός πλέον θέτει σε ισχύ το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ήδη ο παίκτης, το περασμένο καλοκαίρι. Ένα συμβόλαιο το οποίο έχει τριετή διάρκεια, από τη στιγμή που ο Θρύλος πλήρωσε την οψιόν αγοράς στη Σεντ Ετιέν. Αν η πλευρά του παίκτη, έχει διαφορετική άποψη και δεν αναγνωρίσει το συμβόλαιο του περασμένου καλοκαιριού, τότε ο Ολυμπιακός θα προασπίσει τα συμφέροντά του στην ΦΙΦΑ. Θυμίζουμε, ότι με το υπάρχον συμβόλαιο για να φύγει ο Μιραλάς, πρέπει να βρεθεί ομάδα που να πληρώσει μετρητά στον Ολυμπιακό 4,2 εκατομμύρια ευρώ.




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου