Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Τέλος ο Πάρντο!

Τέλος ο Πάρντο!Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Ούργκο Πάρντο. Στη συνάντηση που είχε ο μάνατζερ του παίκτη με τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» δεν υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» προσέφεραν συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 300 χιλιάδων ευρώ, δηλαδή, αυξημένες κατά 50.000 σε σχέση με το συμβόλαιο που είχε ο παίκτης και αρκετά μπόνους…

Οι απαιτήσεις της πλευράς του Πάρντο όμως ήταν υψηλότερες. Ο Βελγοισπανός τερματοφύλακας ζητούσε ένα συμβόλαιο με οικονομικές αποδοχές ύψους 550.000 ευρώ.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού έγινε σαφές ότι δεν υπάρχει πρόθεση να ανέβει στα ποσά που ζητούσε ο παίκτης, ο οποίος δεν είχε πρόθεση να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» μένουν με έναν τερματοφύλακα, τον Μέγιερι, ο οποίος –φυσικά- δεν μπορεί να αποτελέσει την πρώτη επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε στην νέα αγωνιστική σεζόν.

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απόκτηση δύο τερματοφυλάκων για να καλύψει το κενό που υπάρχει στη θέση, μετά από το «διαζύγιο» με τον Πάρντο, και την απόφαση του Αντώνη Νικοπολίδη να σταματήσει την καριέρα του.

Έτσι και το σημερινό ραντεβού μεταξύ του Ολυμπιακού και του Πάρντο –η δεύτερη συνολικά- δεν απέφερε κάποιο αποτέλεσμα.

Οι δύο πλευρές χωρίζουν μετά από δύο χρόνια συνεργασίας. Θυμίζουμε πως ο παίκτης –αρχικά- είχε ζητήσει ένα συμβόλαιο με αποδοχές 1,2 εκατ. ευρώ, κάτι που είχε προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια των υπευθύνων του Ολυμπιακού.

Τις ημέρες που ακολούθησαν ο Πάρντο έριξε τις απαιτήσεις του, αλλά, όπως φάνηκε και σήμερα, όχι σε σημείο που να μπορέσουν να γίνουν αποδεκτές από τους «ερυθρόλευκους».



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου