Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Ο καιρός σήμερα...


Για σήμερα, Σάββατο, προβλέπεται αίθριος καιρός...
με τοπικές βροχές μόνο από το μεσημέρι σε ορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί έως 7 μποφόρ στα νοτιοανατολικά.Στην Αττική γενικά...

αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι ασθενείς και στα ανατολικά πρόσκαιρα βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Το μεσημέρι - απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και ενδέχεται να εκδηλωθούν όμβροι στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι ασθενείς και πρόσκαιρα το πρωί βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτική πρόγνωση
Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος. Το μεσημέρι - απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία - Θράκη και πιθανώς στα υπόλοιπα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Το μεσημέρι - απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 9 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Το μεσημέρι - απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι ασθενείς και τοπικά στα ανατολικά βορείων διευθύνσεων 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γγενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου