Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Πέφτει το θερμόμετρο, έρχονται βροχές


Αναμένονται βροχές και καταιγίδες κατα τόπους ισχυρές, πτώση της θερμοκρασίας και βοριάδες μέχρι 7 μποφόρ στο βόρειο Αιγαίο.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται.....
βροχές και καταιγίες ενώ τα φαινόμενα κατα τόπους θα είναι έντονα.Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται βροχές και καταιγίες κατα τόπους έντονες μετά το μεσημέρι κυρίως στην Ηπειρο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν και στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα από το μεσημέρι κυρίως στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 08 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Καλός θα είναι ο καιρός στις Κυκλάδες και την Κρήτη οπου απο το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα τοπικά στις Κυκλάδες 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένεται γενικά συννεφιά και πιθανώς λίγες καταιγίδες στα βόρεια.Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Στα νοτια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια οπού το απόγευμα ενδέχεται να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλoνίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι έντονα. Από το απόγευμα αναμένεται βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 5 και τοπικά στο Θερμαϊκό 6 μποφόρ. Από το απόγευμα θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου