Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Παιδάκια που έτρεξαν να μαζέψουν πετρέλαιο κάηκαν ζωντανά!


Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν κοντά στα σύνορα Πακιστάν-Αφγανιστάν, από φωτιά που προκάλεσε μία βόμβα σε βυτιοφόρο του ΝΑΤΟ που διερχόταν από το Πακιστάν κατευθυνόμενο προς το Αφγανιστάν, δήλωσαν πακιστανοί αξιωματούχοι.

Τα θύματα είναι νεαροί που έσπευσαν να μαζέψουν το πετρέλαιο που έρεε από το βυτιοφόρο κοντά στην πόλη Λάντι Κοτάλ, στην επαρχία των Βορειοδυτικών Συνόρων, εξήγησε ένας υπεύθυνος της τοπικής διοίκησης, ο Σαφιρουλάχ Ουαζίρ.

"Το βυτιοφόρο έπιασε φωτιά έπειτα από έκρηξη που προκλήθηκε από μια μικρή βόμβα", είπε. "Οι κάτοικοι των γειτονικών σπιτιών έτρεξαν για να μαζέψουν το πετρέλαιο που έρεε από το κατεστραμμένο φορτηγό μετά την κατάσβεση της φωτιάς", πρόσθεσε.

"Ξαφνικά, η φωτιά ξανάρχισε και τουλάχιστον 15 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων πέντε νεαρά αγόρια, που μάζευαν πετρέλαιο σε κουβάδες, κάηκαν μέχρι θανάτου".

Σύμφωνα με έναν άλλο πακιστανό αξιωματούχο, τον Ικμπάλ Χατάκ, άλλα έντεκα φορτηγά και βυτιοφόρα του ΝΑΤΟ καταστράφηκαν προς τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (χθες) κοντά στο Τορκχάμ (βορειοδυτικά). Τα οχήματα έπιασαν φωτιά μετά την έκρηξη σε ένα από αυτά, η οποία φαίνεται να προκλήθηκε από μία βόμβα που είχε τοποθετηθεί κάτω από το αμάξωμά του.



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου