Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

Χαμός στις Κάννες με το ντοκιμαντέρ για τον θάνατο της Νταιάνα-Δείτε βίντεο με τις αντιδράσεις


Σε αυτό παρουσιάζεται επιστολή της που αναφέρει ότι σχεδιάζουν να την δολοφονησουν γιατί αποτελέι πρόβλημα για το Παλάτι. Δείτε βίντεο από τις Κάννες.
Το ντοκιμαντέρ του βρετανού ηθοποιού Κηθ Άλεν παρουσιάζει αποδείξεις όπως ισχυρίζεται ότι ο θάνατος της πριγκίπισσας μαζί με τον σύντροφό της Ντόντι Αλ Φαγέντ στο Παρίσι, δεν ήταν ατύχημα.

Η Νταϊάνα είχε γράψει ένα γράμμα στο οποίο ανέφερε ότι η βασιλική οικογένεια σχεδίαζε ένα “ατύχημα” με το αυτοκίνητο για να ανοίξει ο δρόμος ώστε να παντρευτεί ξανά ο Κάρολος. Η επιστολή είχε γραφτεί τον Οκτώβριο του 1996 μετά το διαζύγιό της με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου.

Ένα χρόνο μετά, τον Αύγουστο του 1997 βρισκόταν νεκρή σε τροχαίο σε τούνελ του Παρισιού μαζί με τον σύντροφό της Ντόντι Αλ Φαγέντ, γιο του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ τότε ιδιοκτήτη του γνωστού πολυκαταστήματος Harrods. Οι έρευνες έδειξαν ότι ο οδηγός τους είχε κάνει κατάχρηση αλκοόλ.

O Άλεν παρουσιάζει επίσης μαυρόασπρη φωτογραφία που τραβήχτηκε από παπαράτσι μετά το τροχαίο και αναφέρει ότι η Νταϊάνα δεν δείχνει ετοιμοθάνατη, υπονοώντας ίσως ότι ο θάνατος δεν επήλθε από το τροχαίο.

Η κριτική που δέχτηκε ο Άλεν στις Κάννες αφορούσε κυρίως τη χρηματοδότηση του ντοκιμαντέρ, την οποιά ανέλαβε ο πατέρας του Ντόντι.

Ο Μοχάμεντ αλ Φαγέντ υποστήριξε από την πρώτη στιγμή ότι επρόκειτο για δολοφονία γιατί το Παλάτι δεν μπορούσε να “αντέξει” το γεγονός ότι η Νταϊάνα θα έφερνε στον κόσμο το παιδί του Ντόντι Αλ Φαγέντ και οι πρίγκιπες θα είχαν αδελφό έναν μουσουλμάνο.

Ο σκηνοθέτης δήλωσε ότι ζήτησε χρηματοδότηση από πολλές πλευρές – και από το BBC – αλλά κανείς δεν δέχτηκε να το χρηματοδοτήσει πέραν του Αλ Φαγέντ.

Το ντοκιμαντέρ αναφέρει επίσης ότι εκείνο το βράδυ το αυτοκίνητο της Νταϊάνα και του Ντόντι καταδιωκόταν από άλλα αυτοκίνητα, ωστόσο υπονοεί ότι αυτά δεν ήταν αυτοκίνητα των παπαράτσι που τους ακολουθούσαν παντού.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου