Σάββατο 7 Μαΐου 2011

«Περίεργα πράγματα, μα θέλει να μείνει»!


«Ιδανικό» χαρακτηρίζει ο Κριστόφ Ενροτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει ο Κέβιν Μιραλάς να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Μιλώντας σε βελγικά ΜΜΕ ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή χαρακτήρισε .....
περίεργα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια των συνομιλιών των δύο πλευρών, αλλά πρόσθεσε πως επιθυμία του πελάτη του είναι να συνεχίσει στους Πειραιώτες.

Αίσθηση προκαλούν όσα είπε ο Ενροτό για τις συνθήκες υπό τις οποίες πραγματοποιήθηκαν οι συνομιλίες με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

«Γνώριζα πως στην Ελλάδα συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Βρισκόμασταν για ώρες κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο και επικοινωνούσαμε με τον πρόεδρο μέσω… αγγελιοφόρου που πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο! Δεν είχαμε τίποτα να φάμε και για μία ακόμη φορά, δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός».

Κι ενώ μετά από τα παραπάνω, θα περίμενε κανείς ο Ενροτό να σκληρύνει τη στάση του, ουσιαστικά κάνει στροφή 180 μοιρών και ξεκαθαρίζει πως ο Μιραλάς θέλει να έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει να παίζει με τους «ερυθρόλευκους».

«Είμαστε έτοιμοι να ξαναρχίσουμε τις διαπραγματεύσεις. Μετά το πρώτο ραντεβού, καταλήξαμε σε συμφωνία, όμως στη συνέχεια αύξησαν τις απαιτήσεις τους. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία προς το παρόν, αλλά ο Κέβιν ζήτησε να βρεθεί μια λύση και να συναντηθεί με τον πρόεδρο. Γι αυτόν θα ήταν ιδανικό να συνεχίσει να αγωνίζεται στους πρωταθλητές Ελλάδας και στο Champions League της επόμενης περιόδου».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το πρόβλημα δεν είναι στις ετήσιες αποδοχές που απαιτεί ο Μιραλάς, αλλά στη ρήτρα του συμβολαίου του, ενώ γίνεται λόγος και για το χρόνο των πληρωμών.

Νικόλας Ακτύπης





πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου