Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Βαλβέρδε ο αντι-Γκουαρντιόλα!


Οι πρόσφατες δηλώσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα μέσω των οποίων ουσιαστικά άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, υποχρεώνει την διοίκηση των «μπλαουγκράνα» να αναζητήσει εναλλακτικές λύσεις. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ ο πρώτος στη λίστα του Σάντρο Ροσέλ, είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι γνώστης της ισπανικής πραγματικότητας έχοντας περάσει από την τεχνική ηγεσία των Βιγιαρεάλ, Εσπανιόλ και Μπιλμπάο ενώ η προπονητική φιλοσοφία και αντίληψη που έχει πάνω στο ποδόσφαιρο βρίσκει απόλυτα σύμφωνο τον ισχυρό άνδρα των «μπλαουγκράνα».

Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ του ισπανικού Τύπου, γίνεται σαφές ότι προτεραιότητα του Ροσέλ είναι να παραμείνει στο «Καμπ Νου» για πολλά ακόμα χρόνια ο Γκουαρντιόλα ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός σε πρώτη φάση δεν δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο πολυετούς ανανέωσης της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα και αρκέστηκε στο να υπογράψει για ένα μόνο χρόνο.

Ο Γκουαρντιόλα μάλιστα δήλωσε πρόσφατα σε ισπανικό ραδιόφωνο: «τέσσερα χρόνια είναι πολλά, όλοι βαριούνται να βλέπουν συνεχώς τα ίδια πρόσωπα». Αυτή η ατάκα… έγινε αιτία για να «φουντώσουν» τα δημοσιεύματα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του, που θα ήταν θετικοί σε μία τέτοια προοπτική.

Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ δεν γίνεται αναφορά σε άμεση αλλαγή σκυτάλης της τεχνικής ηγεσίας των «μπλαουγκράνα» αλλά κυρίως γίνεται μία καταγραφή των δεδομένων σε περίπτωση που μέσα στο επόμενο διάστημα επέλθει… διαζύγιο ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Γκουαρντιόλα.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη στις εγκαταστάσεις της Μπαρτσελόνα και παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου