Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ατρόμητες βουτιές στη Βουλιαγμένη

κόβουν την ανάσα οι εντυπωσιακές βουτιές!!!
Από την αποβάθρα 27 μέτρων που ήταν λίμνη της Βουλιαγμένης τουλάχιστον 9.000 άτομα παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα τις φιγούρες των αθλητών στον αγώνα Red Bull Cliff Diving (Pics+Vid)
Διαφήμιση για τη χώρα ήταν ο αγώνας που παρακολουθήσαν περισσότεροι από 9000 θεατές στην πανέμορφη Λίμνη της Βουλιαγμένης όπου πραγματοποιήθηκε ο τρίτος αγώνα του Red Bull Cliff Diving για τη φετινή χρονιά.


Εκατοντάδες δημοσιογράφοι από όλον το κόσμο βρέθηκαν εκεί για να δουν τους αθλητές να πηδάνε στο καινό- 27 μέτρων!- από την αποβάθρα που ήταν τοποθετημένη σε βράχο. Μεγάλος νικητής ο 26χρονος Βρετανός Gary Hunt, δεύτερος ο Ρώσος Artem Silchenko ενώ τη τρίτη θέση κατέλαβε ο Τσέχος Michal Navratil.

Οι θεατές είχαν ακόμα την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στον ζωντανό θρύλο των καταδύσεων, 4 φορές χρυσό Ολυμπιονίκη, Ελληνοαμερικανό Greg Louganis, που ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής.


"Δυσκολεύτηκα να βρω το ρυθμό μου. Σήμερα όλα ήταν διαφορετικά, η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη και ήδη από την πρώτη μου προσπάθεια ένιωθα καλά. Αν κάνεις μια μέτρια κατάδυση, πρέπει απλά να το βγάλεις από το μυαλό σου, αλλιώς θα επηρεάσεις τους άλλους αθλητές. Και όταν βλέπεις ανθρώπους να τραυματίζονται, όπως έγινε με τον Hassan Mouti χθες, φοβάσαι και πρέπει να προσπαθήσεις να το αποβάλεις. Ξέχασα τη χθεσινή μέρα και αντιλήφθηκα τη σημερινή σαν ένα τελείως ανεξάρτητο διαγωνισμό. Δεν έχω βρει ακόμη δύο εύκολες καταδύσεις με τις οποίες μπορώ να είμαι συνεπής, όμως θα συνεχίσω να ψάχνω...", είπε ανακουφισμένος ο Gary Hunt.
Ο επόμενος σταθμός του Red Bull Cliff Diving World Series 2011 θα πραγματοποιηθεί στην πόλη La Rochelle της Γαλλίας, στις 18 Ιουνίου 2011 και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών θεατών.



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου