Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

Εικόνες φρίκης από την επίθεση στο κρησφύγετο του Οσάμα


- Τις έδωσε στην δημοσιότητα το πρακτορείο Reuters
- Την ίδια ώρα ο Ομπάμα έλεγε πως δεν θα δώσει φωτογραφίες του Μπιν Λάντεν
- Τραβήχτηκαν μία ώρα μετά την επιχείρηση!
- Προσοχή οι φωτογραφίες είναι σοκαριστικές Την ώρα που ο  Μπάρακ Ομπάμα δήλωνε ότι....
 δεν θα δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες του νεκρού ηγέτη και ιδρυτή της Αλ Κάιντα, το πρακτορείο Reuters έδωσε στη δημοσιότητα φρικιαστικές αποκλειστικές φωτογραφίες τραβηγμένες μέσα από την έπαυλη μόλις μία ώρα μετά την επιχείρηση.
ΦΩΤΟ REUTERS
Στα τέσσερα πιο συγκλονιστικά ντοκουμέντα εμφανίζονται τρεις άγνωστοι άνδρες νεκροί στο πάτωμα μέσα σε λίμνες αίματος, ενώ στις υπόλοιπες απεικονίζονται διάφορα σημεία της έπαυλης κρησφύγετο του Λάντεν και το κατεστραμμένο ελικόπτερο που κατέπεσε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

ΦΩΤΟ REUTERS

Οι άγνωστοι άνδρες δεν φαίνεται να κρατούσαν όπλα, παρότι εκπρόσωπος της αμερικανικής κυβέρνησης απαντώντας σε ερωτήσεις για την αντίσταση που δέχτηκαν οι άνδρες των αμερικανικών δυνάμεων δήλωσε: “Αναμέναμε έντονη αντίσταση και συναντήσαμε έντονη αντίδραση. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι ένοπλοι στο κτίριο”.
REUTERS EXCLUSIVEΟι φωτογραφίες μάλλον έρχονται να επιβεβαιώσουν και την κόρη του Λάντεν ότι ο πατέρας της ήταν άοπλος εκείνη την στιγμή και ότι θα μπορούσαν να τον είχαν συλλάβει.
Οι φωτογραφίες της φρίκης τραβήχτηκαν από αξιωματούχο των υπηρεσιών ασφαλείς του Πακιστάν λίγο μετά την επιχείρηση των Αμερικανών στην έπαυλη στο Αμποταμπάντ. Οι φωτογραφίες των νεκρών τραβήχτηκαν στις 2 Μαΐου το πρωί και οι υπόλοιπες από τις 5:21 μέχρι τις 6:43
REUTERS

REUTERS

REUTERS

Η αυθεντικότητα τους αποδεικνύεται, σύμφωνα με το REUTERS, από τις λεπτομέρειες που υπάρχουν στις φωτογραφίες με το διαλυμένο ελικόπτερο και είναι στο ίδιο σημείο με τις προηγούμενες φωτογραφίες που είχαν δώσει στη δημοσιότητα οι Αμερικανοί, αλλά και από τα metadata και τον αριθμό των pixels. Οι άντρες που απεικονίζονται δεν έχουν αναγνωριστεί.
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου