Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Οι ειρωνείες της Καραβάτου για «Dancing» και Μακρυπούλια



Μέσα στην ειρωνεία και την μπηχτή ήταν τα σχόλια της Κατερίνας Καραβάτου και του πάνελ της για το «Dancing With The Stars», με την παρουσιάστρια να προσποιείται ακόμα και ότι... γελάει!


«Εγώ δεν βλέπω σόου, κωμωδία βλέπω», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα και έδωσε το «πράσινο φως» στους συνεργάτες της για να... γελάσουν από το «Dancing». Το χιουμοράκι και τα δήθεν γελάκια έδωσαν και πήραν!

Κοινή γραμμή είχε η εκπομπή, που επί 3λεπτο σχολίαζε ότι η κριτική επιτροπή και η παρουσιάστρια του «Dancing» δεν έχουν χιούμορ και γελάνε με το παραμικρό. Μάλιστα, θέλησαν να τους μιμηθούν κιόλας, ενώ η Καραβάτου αποκάλυψε πως είχε ζητήσει από τον σκηνοθέτη της να της βάζει γελάκια κάθε φορά που λένε κάτι αστείο στην εκπομπή, αλλά ακόμα δεν της έκανε την χάρη αν και θα έπρεπε.

Από την ειρωνεία δεν ξέφυγε ούτε το χτένισμα της Ζέτας Μακρυπούλια: «το μαλλί λυκόπλασμα, που δεν γυρνάει», ήταν το σχόλιο της παρουσιάστριας, η οποία δεν σταμάτησε να γελά με τις μπηχτές της εκπομπής της, ενώ με... καρφί δόθηκε και η πάσα για το επόμενο θέμα της εκπομπής, το δημοσίευμα που θέλει τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να ετοιμάζει μεζονέτα στην Πάρο για την αγαπημένη του.

«Τις δύο τελευταίες κουπ η Ζέτα θα της πάρει και θα της βάλει στην είσοδο, δεξιά και αριστερά, όπως βάζουν τα λιοντάρια», είπε πανελίστας της εκπομπής και η παρέα του «Κους Κους»... ξανάβαλε τα γέλια!

Και μετά σου λέει να μην παίρνεις τις μετρητοίς τις λαϊκές ρήσεις... Αν όλα αυτά δεν ήταν «όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει αγουρίδες», τότε τι ήταν; Αλλά μάλλον ξέφυγε στην τηλεοπτική παρέα πως το σόου που τόσο πολύ ειρωνεύτηκαν «χτυπάει» 40αρια και βάλε στην AGB, εν αντιθέσει με το «Greek Idol» που τόσο αποθεώνουν, που μετά βίας «πιάνει» το 30% κι αυτό με καλεσμένο τον Γιάννη Πλούταρχο...



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου