Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Πόνυ express

 
 
Μία πρωτότυπη εικόνα αντίκρυσαν οι υπάλληλοι του σιδηροδρομικού σταθμού της πόλης Wrexham στη Βόρεια Ουαλία, όταν ένας άνδρας προσπάθησε να μπει στο τρένο συνοδευόμενος από ένα πόνυ.
Το "κατοικίδιο" τράβηξε την προσοχή των ανθρώπων που περίμεναν στις αποβάθρες και αναστάτωσε για λίγο μία ημέρα σαν τις άλλες.
Ο εν λόγω κύριος θέλησε να ακολουθήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες πριν την επιβίβασή του, καθώς περίμενε υπομονετικά στα εκδοτήρια για να εξασφαλίσει εισιτήρια για τον ίδιο και τον τετράποδο φίλο του.

 

Ο υπεύθυνος του σταθμού αρνήθηκε κατηγορηματικά να τους επιτρέψει την είσοδο στο τρένο, λέγοντας του πως οι κανονισμοί είναι αυστηροί και δε μπορεί να τους παραβεί θέτοντας σε κίνδυνο τους υπόλοιπους επιβάτες.
Στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς επιτρέπονται τα σκυλιά και τα μικρά ζώα, μόνο στην περίπτωση που είναι τοποθετημένα σε καλάθι με διαστάσεις που δεν υπερβαίνουν τα 85 x 60 x 60 εκατοστά.
Ο άγνωστος άνδρας αποχώρησε από το σταθμό απογοητευμένος, έπειτα από την άρνηση των υπευθύνων. Παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι για τους οποίους θέλησε να μεταφέρει το πόνυ με αυτό τον παράδοξο τρόπο.






πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου