Τρίτη 17 Μαΐου 2011

''Kαυτά'' μηνύματα στο αμάξι της Ελεονώρας!

Η αλήθεια είναι ότι το αμάξι της Ελεονώρας Μελέτη θέλει πλύσιμο. Αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι το στρώμα σκόνης πάνω του βοήθησε έναν φανατικό της θαυμαστή να της αφήσει ένα ''καυτό'' μήνυμα, ενώ εκείνη διασκέδαζε στον Σάκη Ρουβά!

Ο ''τσιμπημένος'' με την Ελεονώρα θαυμαστής της έγραψε πάνω στην πόρτα του σκονισμένου αυτοκινήτου της... ''Είσαι κ*ύλα!''...

Και μέχρι εδώ, ίσως και να μην το μαθαίναμε ποτέ! Όμως ο φωτογραφικός φακός πρόδωσε την Ελεονώρα και τη... σκανταλιά του ερωτίλου fan της, αφού φεύγοντας από το νυχτερινό κέντρο με το αμάξι της τα φλας άστραψαν και το μήνυμα (που η Ελεονώρα ούτε καν είχε δει!) φάνηκε πεντακάθαρα.

Κι αν νομίζετε ότι η γνωστή παρουσιάστρια προσπάθησε να προσπεράσει το όλο θέμα, απατάσθε... Οι συνεργάτες της Ελεονώρας πρόβαλαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία στην εκπομπή της ''Πρωινή Μελέτη'' τονίζοντάς της ότι το αμάξι της θέλει πλύσιμο!

''Ήμουν στον Σάκη, όπου το αμάξι ήταν μια χαρά. Πού να το έβλεπα τα ξημερώματα αυτό το πράγμα; Μου το είπε ο φωτογράφος μετά, αλλά δεν μπορούσα να το καθαρίσω εκείνη την ώρα με τα χέρια! Περίμενα να πάω στο σπίτι.'' εξήγησε η Ελεονώρα, που παραδέχτηκε ότι ακόμα δεν έχει βρει χρόνο να πάει το αμάξι της για πλύσιμο!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου