Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Miss Bikini: Όταν οι σταρ πάνε παραλία...




 Aρ. 10 : Χάλι Μπέρι 
halle_berry

Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι αυτό το σώμα ανήκει σε μια 44χρονη! Κι όμως, όταν μιλάς για τη σέξι Χάλι Μπέρι όλα είναι δυνατά! Τι κι αν έχει περάσει μια εγκυμοσύνη, η Χάλι Μπέρι φροντίζει το θεάρεστο κορμί της για να είναι fit και βέβαια να μας φτιάχνει!

Aρ. 9 : Κάμερον Ντίαζ
cameron_diaz




Η Κάμερον Ντίαζ ανήκει στις σταρ του Χόλιγουντ που είτε θα αρέσει στους άντρες, είτε δεν θα αρέσει καθόλου. Σε άλλους αρέσει το καλογυμνασμένο αθλητικό σώμα της, άλλοι πάλι την βρίσκουν αδιάφορη γιατί δεν υπακούει στο μοτίβο των γυανικών με τις σέξι καμπύλες. Η επιλογή είναι δική σας..

Aρ. 8 : Χάιντι Κλουμ
Heidi Klum

Πριν λέγαμε για την Χάλι Μπέρι και την μια εγκυμοσύνη, τι να πεις για τον σέξι Άγγελο της Victoria's Secret Χάιντι Κλουμ που έχει κάνει τέσσερα παιδιά; Από σώμα "βάζει" τα γυαλιά χαλαρά σε 20άρες και 30αρες που προσπαθούν απεγνωσμένα να χάσουν τα ψωμάκια και δεν τα καταφέρνουν!


Aρ. 7 : Μέγκαν Φοξ  
megan fox

To sex symbol του Χόλιγουντ μπορεί να μας έχει λείψει από την μεγάλη οθόνη, αλλά δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις εμφανίσεις της στην παραλία. Με το καλλίγραμμο σώμα της γεμάτο με τατουάζ μας επιδεικνύει τους κοιλιακούς της σε κάποια παραλία της Χαβάη... 

Aρ. 6 : Μπρίτνεϊ Σπίαρς
britney_spears

Νταρντανομωρό Νο1! Σε αυτό το τοπ 10 και ειδικά στις πρώτες πέντε θέσεις όπως θα παρατηρήσεις έχουμε δώσει έμφαση περισσότερο στις γυναίκες με καμπύλες. Κι όχι τυχαία! Όταν είσαι στην παραλία, θέλεις το μάτι σου να χάνεται στις γυναικείες καμπύλες... Και νομίζουμε ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανήκει με το σπαθί της σε αυτή την κατηγορία!



Aρ. 5 : Μπρούκλιν Ντέκερ 
brooklyn_decker2

Η Μπρούκλιν Ντέκερ είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη και το αποδείκνυει περίτρανα η φωτογραφία! Σύζυγος του διάσημου τενίστα Άντι Ρόντικ, ψηλή, ξανθιά, μοντέλο του Sports illustrated, ηθοποιός και μόνο 23 ετών! Φέτος την είδαμε δίπλα στον Ανταμ Σάντλερ και την Τζένιφερ Ανιστον στην ταινία «Just Go with it» και μείναμε


Aρ. 4 : Σοφία Βεργκάρα
sofia vergara

Η πανέμορφη ηθοποιός Σοφία Βεργκάρα προκαλεί αναστάτωση σε κάθε της εμφάνιση, και ειδικά στην παραλία με μαγιό. Οι άντρες θαυμάζουν τα πλούσια τα κάλλη της Κολομβιανής μελαχρινής καλλονής, ενώ οι γυναίκες ζηλεύουν την αψεγάδιαστη ομορφιά της παρότι πλησιάζει τα 40!



Aρ. 3 : Κέιτι Πέρι

katy_perry

To καυτό lollipop girl της μουσικής showbiz ξέρει πώς να σκανδαλίζει τραγουδώντας, πετώντας στα σύννεφα της δημοσιότητας - ενίοτε ολόγυμνη! Στην παραλία πάντως μπορεί να μην είναι τόσο αποκαλυπτική, αλλά η ανδρική φαντασία μπορεί να οργιάζει...


Aρ. 2 : Φέρτζι
fergie

Εντάξει, εδώ νομίζουμε πως τα λόγια είναι περιττά. Από κορμί κορμάρα! Η τραγουδίστρια των Black Eyed Peas που κάνει και σόλο καριέρα, δεν σταματά να βάζει σε πειρασμό τον ανδρικό πληθυσμό και ειδικά με την καλοκαιρινή εμφάνισή της στην θάλασσα εκεί που σκάει το κύμα!


Aρ. 1 : Κιμ Καρντασιάν
kim kardashian

Το νταρντανομωρό Νο 2 Κιμ Καρντασιάν δεν θα μπορούσε να μην κατέχει την πρώτη θέση σε αυτό το τοπ 10 του ML! Δικαίως νομίζω όλοι θα ήθελαν να θαυμάσουν την Κιμ στην παραλία με το σέξι μαγιό μπικίνι να πλατσουρίζει στην άκρη της θάλασσας και να παίζει με τα κουβαδάκια της...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου