Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

New York Post: Φορέας AIDS η καμαριέρα; - Νοίκιαζε διαμέρισμα αποκλειστικά για πάσχοντες από την ασθένεια!


- Ανάστατοι οι δικηγόροι του ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ
- Στους όρους εκμίσθωσης του διαμερίσματος να υπάρχει τουλάχιστον ένας ασθενής του AIDS
- Σκιά του εαυτού του ο Στρος Καν παρακολουθείται από ψυχίατροΑλλη μια ανησυχία προστίθεται στις ήδη υπάρχουσες του Ντομινίκ Στρος Καν. Σε αποκλειστικό ρεπορτάζ της New York Post η 32χρονη καμαριέρα από την Δυτική Αφρική, έμενε σε διαμέρισμα στο Μπρονξ το οποίο νοικιάζεται αποκλειστικά για φορείς του AIDS και τις οικογένειές τους. Ανήκει στην Κοινότητα κατά του AIDS του Χάρλεμ.

Εκεί, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, έμενε με την 15χρονη κόρη της έως τον Ιανουάριο. Τώρα, μένει σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου στο High Bridge.

Η εφημερίδα αναφέρει οτι δεν έχει καταφέρει να μάθει εαν η 32χρονη είναι φορέας λόγω του ιατρικού απορρήτου.

Ωστόσο, το μεσιτικό γραφείο που έχει αναλάβει την εκμίσθωση των διαμερισμάτων επιμένει οτι νοικιάζονται ΜΟΝΟ σε φορείς της ασθένειας.

'Οπως τονίζουν, απαραίτητος όρος για να τους νοικιάσουν το διαμέρισμα, είναι τουλάχιστον ένα από τα μέλη της οικογένειας να είναι φορέας του AIDS.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Τζέφρι Σαπίρο, αλλά και έναν οικογενειακό της φίλο, η καμαριέρα είναι χήρα η οποία ζει μαζί με την 15χρονη κόρη της.

Σύμφωνα μάλιστα με τα δημόσια έγγραφα, η γυναίκα είναι η μόνη ενήλικας που φαίνεται σε όλα τα συμβόλαια ενοικίασης.

Επίσης, γείτονες και στα δυο διαμερίσματα ανέφεραν οτι στο σπίτι έμεναν μόνο εκείνη και το κοριτσάκι της.

'Οπως υποστηρίζει επίσης η εφημερίδα, η 32χρονη είναι σε πρόγραμμα προστασίας από το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι τόσο αυστηρά που που παρακολουθούνται τα τηλέφωνά της.

Υπο ψυχιατρική παρακολούθηση ο Στρος Καν - Δεν ήξερε ποιος ήταν η καμαριέρα

Κάθε μισή ώρα ένας δεσμοφύλακας επισκέπτεται το κελί του πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ Ντομινικ Στρος Καν. Ο λόγος;. Φοβούνται πως ο Ντομινικ θα επιχειρήσει να βάλει τέλος στην ζωή του.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξαν ψυχολόγοι ερμηνεύοντας τα όσα είπε ο Στρος Καν κατά την μεταφορά του στις φυλακές Ράικερς. Μάλιστα φαίνεται πως έχουν τοποθετήσει και ειδικό μηχάνημα που ελέγχει ότι αναπνέει καθώς κοιμάται για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Στην ιστοσελίδα του, το NBC αναφέρει ότι η ιατρική ομάδα της φυλακής προληπτικά έδωσε την εντολή για τη στενή παρακολούθηση που σημαίνει ότι ο κρατούμενος θα ελέγχεται κάθε 15 και 30 λεπτά, αν φορά τη στολή του κρατούμενου και παπούτσια χωρίς κορδόνια.



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου