Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Νέα κόντρα στην Showbiz. Κατερίνα Στικούδη Vs Σάσα Μπάστα

Νέα κόντρα στην Showbiz. Κατερίνα Στικούδη Vs Σάσα Μπάστα

Μια νέα κόντρα αναστατώνει την Θεσσαλονίκη τα τελευταία 24ωρα ανάμεσα σε δυο σέξι κοπέλες που αναστατώνουν με τον τρόπο τους το τηλεοπτικό κοινό. Ο λόγος για την Kατερίνα Στικούδη και τη Σάσα Μπάστα .....
Βρέθηκαν τυχαία το Σάββατο βράδυ στην αποχαιρετιστήρια βραδιά του σχήματος που ηγείτο ο Σταμάτης Γονίδης στην Θεσσαλονίκη... Η Σάσα ήταν καλεσμένη από τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, όταν έφτασε στο μαγαζί η παρουσιάστρια του Mega Star, όπου ο μετρ του μαγαζιού την έβαλε να καθίσει ακριβώς πίσω από το τραπέζι της Σάσας... Με το που κατάλαβε ότι δίπλα της, στο πρώτο τραπέζι, βρισκόταν η ξανθιά τραγουδίστρια, άρχισε να ζητάει επίμονα από την παρέα της να πάνε σε άλλο τραπέζι...Το περιστατικό αυτό έγινε αντιληπτό από όλο το μαγαζί και τα σχόλια δεν άρχισαν να έρθουν.

Οι δυο σέξι δεσποινίδες δεν είναι άγνωστες μεταξύ τους, καθώς η Κατερίνα στο παρελθόν δούλευε ως χορεύτρια σε πάρτι της Σάσας Μπάστα. Μετά το συμβάν δεν δόθηκε συνέχεια σε καμία απ τις δύο πλευρές. Η Κατερίνα Στικούδη μπορεί να ενοχλήθηκε αλλά ακλόνητη συνεχίζει περιοδεία για το νέο της κομμάτι που στην Αθήνα σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Από την άλλη πλευρά η Σάσα αναμένει να ξεκινήσει εμφανίσεις σε παραλιακό μαγαζί.



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου