Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Πόλεμος Κροίσων για το Super Paradise


 
Ο Σταύρος Κυράνης (εκ των ιδιοκτητών) αποκαλύπτει το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων με μία εταιρεία από την Αγγλία, ένα γκρουπ Ισραηλινών και έναν ακόμη ενδιαφερόμενο «για τον οποίο δεν μπορώ να αποκαλύψω το παραμικρό»
 


Πόλεμος μεταξύ Κροίσων έχει ξεσπάσει στη Μύκονο μετά τη δημοσιοποίηση της πώλησης του πιο φημισμένου club παγκοσμίως, του ιστορικού «Coco club», το οποίο βρίσκεται στην παραλία Super Paradise στο Νησί των Ανέμων. Η τιμή του ανέρχεται στα έξι εκατομμύρια ευρώ και ήδη έχουν βρεθεί οι πρώτοι υποψήφιοι μεγιστάνες αγοραστές, που έχουν επικοινωνήσει απευθείας με τους τρεις ιδιοκτήτες προκειμένου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την αγορά του.

Η είδηση της πώλησης του πιο μοδάτου club έχει γίνει γνωστή σε όλο το νησί. Ολη η Μύκονος πλέον περιμένει με αγωνία να πληροφορηθεί το όνομα και την εθνικότητα του νέου ιδιοκτήτη, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην είναι Ελληνας αλλά ένας κοσμοπολίτης λάτρης του νησιού.

Μέχρι στιγμής πάντως, όπως ακούγεται αλλά και όπως επιβεβαιώνει στην «Espresso της Κυριακής» ένας από τους τρεις ιδιοκτήτες του club, ο κ. Σταύρος Κυράνης, μία πασίγνωστη εταιρεία με έδρα την Αγγλία και διακεκριμένοι Ισραηλινοί επιχειρηματίες είναι αυτοί που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για την αγορά, καθώς σκέφτονται πολύ σοβαρά να επενδύσουν στο νησί μεγάλα οικονομικά κεφάλαια. Ο ιδιοκτήτης κρατά την ταυτότητα των υποψήφιων αγοραστών εφτασφράγιστο μυστικό, καθώς δεν θέλει με τίποτε να διαρρεύσουν τα ονόματά τους και οι επαγγελματικές τους ιδιότητες.

«Οι ενδιαφερόμενοι έχουν επικοινωνήσει απευθείας μαζί μας. Βρισκόμαστε στις διαπραγματεύσεις και όποιος συμφωνήσει μαζί μας θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης. Εδώ και έναν χρόνο έχουμε αποφασίσει να το πουλήσουμε, αλλά τώρα φαίνεται πως είμαστε πιο κοντά στο να καταλήξουμμε στον αγοραστή. Την πώλησή του έχει αναλάβει και ένα μεσιτικό γραφείο, αλλά εμείς θέλουμε να έρθουμε απευθείας σε επαφή με όσους ενδιαφέρονται, γιατί είναι ένα μέρος που το πονάμε και θέλουμε να πάει σε καλά χέρια, που θα το αγαπήσουν και θα το σεβαστούν. Πάντως, μέχρι στιγμής οι επικρατέστεροι είναι μια εταιρεία από την Αγγλία, κάποιοι Ισραηλινοί επιχειρηματίες, καθώς και ένας ακόμη που δεν μπορώ να αποκαλύψω το παραμικρό για εκείνον».


ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ

Η μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο και η ιδιαιτερότητα του σημείου που τους καλοκαιρινούς μήνες συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες από όλον τον κόσμο έχουν κινήσει το ενδιαφέρον μεγάλων ονομάτων του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού κόσμου, καθώς από τη στιγμή που έγινε γνωστή η πώλησή του δεν είναι λίγοι αυτοί που σκέφτονται πολύ σοβαρά την απόκτησή του, ακόμα και αν δεν έχουν έρθει σε επαφή με τους τρεις ιδιοκτήτες.

Στο νησί, όπως μαθαίνουμε, έχουν σπάσει τα τηλέφωνα από τρανταχτά ονόματα που επικοινωνούν προκειμένου να επιβεβαιώσουν την είδηση, καθώς και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους. Ζητούν να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες, από την τιμή πώλησης, την έκταση που καταλαμβάνει, καθώς και τους λόγους που υποχρεώνουν τους ιδιοκτήτες να το αποχωριστούν.

«Η παραλία του Super Paradise, όπως γνωρίζει όλος ο κόσμος, κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες. Δεν υπάρχει τουρίστας Ελληνας ή ξένος που να μην την έχει επισκεφτεί, είτε με το όχημά του είτε με το βαρκάκι της γραμμής έστω και μία φορά. Είναι από τις πιο γνωστές της Μυκόνου αλλά και του πλανήτη θα τολμούσα να πω. Το “Coco club” το γνωρίζουν όλοι, καθώς είναι το μοναδικό που υπάρχει εκεί και βρίσκεται λίγα μέτρα από την παραλία» εξηγεί ο κ. Σταύρος Κυράνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου