Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Ένα μωρό που γεννήθηκε με δύο πρόσωπα στην Κίνα! [Video & Photos]



Το μωρό Kangkang, 20 μηνών από την επαρχία Χουνάν της Κίνας, γεννήθηκε με ένα διπλό πρόσωπο, μια συγγενή ανωμαλία που ονομάζεται εγκάρσια σχιστία του προσώπου,από το οποίο το πρόσωπο και το στόμα του είναι ραγισμένα μέχρι τα αυτιά του.
Όσον αφορά τον καθηγητή Wang Duquan, υπάρχουν πολλοί πιθανοί λόγοι, όπως η μόλυνση κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του εμβρύου, η λήψη φαρμάκων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, και ούτω καθεξής.

Η μητέρα Yi Xilian είπε ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν προέβη σε καμία φαρμακευτική αγωγή, εκτός από μερικούς παράγοντες πρόληψης της άμβλωσης που προβλέπονται από τους γιατρούς στο νοσοκομείο Xiangxiang Γυναικών και το Νοσοκομείο Παίδων.Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είχε κάνει τρείς εξετάσεις εγκυμοσύνης στο νοσοκομείο της πόλης Xiangxiang και το Νοσοκομείο Παίδων, αλλά οι γιατροί της είπαν ότι τα αποτελέσματα ήταν όλα κανονικά.

imageΟ

καθηγητής Wang είπε ότι είναι η πρώτη τέτοια περίπτωση,που έχει γνωρίσει. «Είναι διαφορετικό από ένα λαγόχειλο ή λυκόστομα. Είναι μια σχιστία του προσώπου. Οχι μόνο στους μυς του προσώπου οι οποίοι είναι διασπασμένη, αλλά στα εσωτερικά κόκκαλα. “Και αν κρίνουμε από τη σημερινή κατάσταση, ο καθηγητής Wang, είπε πως το αγόρι θα υποφέρει μόνο από την σχισμή του προσώπου, και ότι η εξυπνάδα του θα πρέπει να είναι κανονική.

image
image
 




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου