Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011

Η συγγνώμη της ΔΑΠ για την πλαστική κούκλα και τα σεξιστικά υπονοούμενα (video)


Έστω και με χρονοκαθυστέρηση καθώς το περιστατικό συνέβη τα πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτη (18/05) και η ανακοίνωση δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα(23/05), η ΔΑΠ αποφάσισε να ζητήσει συγνώμη για τους απαράδεκτους πανηγυρισμούς, που θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, μελών της στο ΤΕΙ Πειραιά με πλαστική κούκλα και σεξιστικά υπονοούμενα κατά των μελών της ΠΑΣΠ.

Σε γραπτή δήλωση του ο Γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Γρηγόρης Αντωνάκης, καταδικάζει το περιστατικό, λέγοντας ότι δύο από τους πρωταγωνιστές παραπέμφθηκαν πειθαρχικά και τιμωρήθηκαν με εξάμηνη αναστολή της ιδιότητας ιδιότητας μέλους.

Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά:

''Έπειτα από μεμονωμένο ανεπίτρεπτο περιστατικό που παρατηρήθηκε κατά τη διεξαγωγή των πρόσφατων φοιτητικών και σπουδαστικών εκλογών στο ΤΕΙ Πειραιά, στις οποίες καταγράφηκε σημαντική αύξηση της συμμετοχής αλλά και των ποσοστών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σε πείσμα πολλών, νιώθουμε την ανάγκη να ζητήσουμε συγνώμη από τη όλη τη φοιτητική και σπουδαστική κοινότητα''.


Και ο γραμματέας της ΔΑΠ καταλήγει:

''Η συμπεριφορά αυτή δε συνάδει με το ρόλο και την ιστορία της παράταξης μας. Για το λόγο αυτό παραπέμφθηκαν ήδη δύο σπουδαστές - μέλη μας στο Πειθαρχικό Όργανο και τιμωρήθηκαν με εξάμηνη αναστολή της ιδιότητας του μέλους''.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου