Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Τα δημοφιλέστερα βίντεο του YouTube

Δείτε τα καλύτερα βίντεο του YouTube για αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με τα hits της ιστοσελίδας. Την πρώτη θέση κατέχει ο χορός της πρώτης κυρίας των Ηνωμένων Πολιτειών. Ακολουθεί το πρώτο φιλί δύο παιδιών και το χιουμοριστικό βίντεο Βρετανών.....
 ως απάντηση στα μέτρα λιτότητας της κυβέρνησης.
Χορεύοντας με την πρώτη κυρία τωνΗΠΑ
Την περασμένη Τρίτη, η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Μισέλ Ομπάμα επισκέφτηκε το Alice Deal Middle School στην Ουάσινγκτον και παρακολούθησε την πρόβα των μαθητών που χορογραφήθηκε από τη Beyonce για την καμπάνια «Let’ s move» (Ας κινητοποιηθούμε) της κ. Ομπάμα σχετικά με την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας.
Η πρώτη κυρία ανέφερε ότι δεν είχε χρόνο να μάθει τις κινήσεις του χορευτικού αλλά μόλις ξεκίνησε η μουσική δεν μπόρεσε να αντισταθεί και άρχισε να μιμείται τις κινήσεις των μαθητριών. Ομολογουμένως.. με μεγάλη επιτυχία!





Κόλα πέντε για το πρώτο φιλί
Θυμάται κανείς πότε έδωσε το πρώτο του φιλί; Τα δύο παιδιά που ακολουθούν στο επόμενο βίντεο όχι μόνο θα θυμούνται το πρώτο τους φιλί για πάντα- αφού το κατέγραψαν σε βίντεο, το οποίο σκαρφάλωσε στην κορυφή του YouTube- αλλά δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον τρόπο που το διασκέδασαν.





ΔΝΤ για μικρούς- περικοπές από κούνια
Με το σατιρικό βίντεο που ακολουθεί, οι Βρετανοί «απαντούν» στην οικονομική κρίση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου