Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011

Δολοφόνησαν τον 19χρονο για... μια κουβέντα


Το σκηνικό γνώριμο σε όλους τους κατοίκους οποιουδήποτε παραθεριστικού μέρους της χώρας, μια ομάδα νεαρών τουριστών κυκλοφορεί στο δρόμο, έχοντας πιει κάτι παραπάνω. Δυστυχώς ένα τέτοιο σκηνικό μετατράπηκε σε σκηνικό θανάτου τα χαράματα στο Λαγανά της Ζακύνθου.
Δράστες τς δολοφονίας, σύμφωνα με την αστυνομία που επικαλείται αδιάσειστα στοιχεία δυο οδηγοί ταξί μόλις 21 ετών.

Στο Λαγανά, λίγο μετά τις τρεις τα χαράματα μια παρέα πέντε νεαρών Βρετανών τουριστών που πολλοί λένε ότι ήταν εμφανώς πιωμένοι προχωρούσαν στο δρόμο.

Κάποιοι λένε ότι οι νεαροί ενόχλησαν τους δύο οδηγούς που ήταν στο ταξί. Οι δυο παρέες άρχισαν να βρίζονται και να κάνουν τα γνωστά νοήματα.

Πριν προλάβει κανείς να καταλάβει τι είχε συμβεί δυο νεαροί βγήκαν από το ταξί και ήρθαν στα χέρια με τους τουρίστες. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο δρόμος μετατράπηκε σε πεδίο μάχης.

Αμέσως ένας από τους τουρίστες έπεσε στο έδαφος μέσα στα αίματα. Ακολούθησε ένας δεύτερος και ύστερα ο ένας μετά τον άλλο οι υπόλοιποι Βρετανοί τουρίστες, όλοι κατάλαβαν τότε πως οι δύο νεαροί Έλληνες κρατούσαν μαχαίρια.

Δυστυχώς ο ένας από τους Βρετανούς ξεψύχησε επί τόπου. Είχε δεχθεί χτύπημα απευθείας στην καρδιά. Οι υπόλοιποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα στην κοιλιά και την πλάτη, αλλά ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Οι αστυνομικοί έφτασαν ως τους δράστες χάρη στις μαρτυρίες των αυτοπτών. Κάποιοι κατάφεραν να πάρουν τον αριθμό της πινακίδας του ταξί. Άλλοι είπαν πως είδαν τους δράστες κάτι να πετάνε στη θάλασσα.
Ένας δύτης έψαξε στο σημείο και εντόπισε το σουγιά που κρατούσε ο ένας από τους δύο.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου