Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΑΙΣΧΟΣ!!!έκαναν την Κύπρο τουρκική οι Αλβανοί! ΕΞΩ απο την Ελλάδα και Κύπρο


Με μια τουρκική σημαία και ένα πανό που ανέφερε "η Κύπρος είναι τουρκική" υποδέχθηκαν τους Κύπριους οι αλβανοί οπαδοί της Σκεντερμπέου της ομάδας του ΑΠΟΕΛ στα Τίρανα στα πλαίσια ποδοσφαιρικής συνάντησης των δύο ομάδων στα πλαίσια των προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ..

Και ενώ οι κύπριοι ποδοσφαιριστές μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας μαύρα περιβραχιόνια ως ένδειξη πένθους για την τραγωδία της Δευτέρας στη ναυτική βάση "Ευάγγελος Φλωράκης", δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας τα πανό και τις τουρκικές σημαίες να ανεμίζουν στις αλβανικές κερκίδες.

Το ότι οι Αλβανοί που ''τρώνε '' τόσα χρόνια στην Ελλάδα δεν μας γουστάρουν το ξέρουμε. Και εμείς φυσικά δεν τους γουστάρουμε καθόλου και απαιτούμε να σηκωθούν και να φύγουν!!! Στις περισσότερες πλέον βρωμοδουλειές που γίνονται στο τόπο μας αυτοί είναι υπεύθυνοι!!! Έξω λοιπόν απο την Ελλάδα μας. Γυρίστε πίσω απο εκεί που ήρθατε.

Όσο αναφορά την πιπίλα του ρατσισμόυ δεν περνάει πλέον. Αυτά τα λένε κάποιοι (πολύ λίγοι πλέον είναι η αλήθεια) ''βολεμένοι'' οι όποιοι είναι στις σπιταρόνες τους και μακρία απο την εγκληματική καθημερινότητα  που ζεί ο απλός  Έλληνας πολίτης. ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ

Για την ιστορία να πούμε οτι η Κυπριακή ομάδα πέταξε δυο μπαλάκια στα ''κατσίκια'' της Αλβανίας.

*κομάτι του κειμένου προέρχετε από protothema.gr

Κώστας Π. - Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου